Hej!  Vi erbjuder pulverlackering och ytbehandlingstjänster.  Kontakta oss: info@demexcoating.se eller via telefon 0371-33640


Prisförfrågan

För omgående prisuppgift fyll i formuläret. KLICKA HÄR

LOGGA IN PÅ DITT KONTO

För att kunna se processfilmen och eventuella prislistor, krävs inloggning nedan.

Epost

Lösenord

ÖNSKAR NI SKAPA ETT NYTT KONTO? KLICKA HÄR: SKAPA KONTO.

HÄR SKAPAR NI ETT NYTT KONTO

Med eget konto så har ni tillgång till prislistor och möjlighet att se processfilmen som finns under Anläggningen.

Förnamn

Efternamn

Företagsnamn

Epost

Telefon

Lösenord

Repeat password

HAR DU REDAN ETT KONTO SÅ KAN NI LOGGA IN HÄR: LOGGA IN.

Demex Coating AB erbjuder pulverlackering och ytbehandlings tjänster till företag och industrier i Robertsfors.

Pulverlackering har blivit extremt populärt och troligtvis det mest framkomliga ytbehandlings metoden i modern tid. Detta beror på den prisvärda processen som ger produkterna en slitstark yta och en fin slät finish och samtligt strålande kvalité.

Pulverlackerade produkter har ett långvarigt rostskydd och produkterna få längre livslängd vilket också gynnar miljön.

Inte nog med att pulverlackering är fördelaktigt miljömässigt och att den håller så hög kvalitativ standard så finns det också miljontals med varianter av kulörer att välja mellan.

I Dagens samhällen förknippar man saker och ting med kulörer Havet är Blått. Gräset är grönt. o.s.v. men bilen behöver inte vara gul , svart eller blå. Den kan också vara röd eller silver eller grön. Det är ägarens önskemål som bestämmer kulören

Färger kännetecknar egenskaper. Svart och vita färger är enkelt att använda för att ge en produkt en lyxigt utseende. Och en Röd eller Gul färger är bra att använda vid stopp och varnings produkter. Grönt ljus betyder varsågod och kör. Blå och gult förknippat betyder Sverige.

Demex Coating vill göra Sverige och världen mer färgglad, färgskarp och färgrik ! kostnadsmässigt så blir skillnaden inte stor oavsett vilken nyans som man färgsätter produkterna med. Pulverfärg är en miljövänlig produkt med väldigt få råvaror vilket också gör att det går snabbt att ta fram nya valfria kulörer.

Kontakta Demex Coating vid frågor eller funderingar gällande pulverlackering och ytbehandling

037 133 640

info@demexcoating.se